DJAngie scrie:
Oricum persista o frica..o frica ce sta undeva acolo inauntru sufletului meu si nu ma lasa...
Mi-e greu sa ma hotarasc pentru ca nu avem pe nimeni din rude sau prieteni in Canada...practic, nu are cine sa ne informeze sau sa ne preintimpine de ceva...Inteleg ca oriunde nu am fi ..totul depinde de noi , de cum ne vom da noi silinta catre ceva, dar totusi frica si senzatia ca Cineva te ia si te arunga un largul oceanului in care nu stii unde si incotro sa o apuci...
Sa mai intilnit cineva cu acest sentiment...? Cum v-ati descurcat?
Si noi suntem cu acelas sentiment, de nesiguranta, dar speram ca acesta va disparea cu timpul cind vom ajunge acolo. Da, cineva spunea, sa fim pregatiti ca vom fi un "venit" dar acest fapt nu trebuie probabil sa ne descurajeze, ba, din contra sa ne motiveze si mai mult.
Eu cel putin nu ma oblig pe mine insami, sa iubesc Canada, ci doar o vad ca o tara care sper sa-mi dea posibilitatea de a trai o viata mai buna, alaturi de familie, caci doar o data traim si nu ma vad ca o tradatoare a acestei tari.
Cred mai degraba aceasta frica vine din senzatia necunoscutului, dar haide-ti atunci sa o privim ca o provocare.