Vital scrie:
Salutari la toti,
planificam cu familia (2+1) Sotul economist (franceza si engl +/- perfect, sotia medic cunoasta foarte slab si fr si engl., fetita invata la Asachi cl.3) sa inaintam documentele pentru emigrare in Canada, Montreal.
Am citit mai multe experiente de trecere a interviurilor foarte interesante. Am vazut ca mai multe persoane indica ca:
- "mi-a cerut sa-i arat desigur ofertele de munca"
- "m-a intrebat in ce domenii am gasit"
- "Am enumerat ramurile principale de economie , mentionind ca 1/3 e bazata pe prestari servicii, resursele naturale bogate "
- "am enumerat institutiile ce se ocupa de emigranti si birourile lor"
- etc.
Poate cineva sa lamureasca daca trebuie de stiut si avut careva documente concrete la interviu, ce informatie trebuie de stiut si avut la indemina?
Merci mult
V.
PS. Probabil ca nu se refera la tema dar are vre-o valoare in Canada diploma de Master of Business Administration eliberata de o institutie din SUA?
Salut
Vital,
referitor la ofertele de lucru e bine sa ai ceva imprimat de pe site-urile cu oferte, sa arati ca poti cauta si stii unde sunt publicate.
MBA este recunoscut din mai multe tari. Cel din state are practic aceeasi valoare ca si cel din Canada, deci valoreaza mult. Cu ea poti sa-ti gaseti un job bun chiar din start. Poti sa incepi sa cauti acuma, doar ca va trebui sa fii prezent fiinca te vor chema la interviuri.
Mul succes