Acum este 07 Sep 2010 05:24

Ora este UTC - 4 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Emigrare in Canada
MesajScris: 04 Feb 2010 11:03 
Neconectat
Imi place aici

Buna ziua la toti ma numesc Igor ,am shi eu o intrebare poate e prosteasca sau nu,cum sa fac mai bine vreau sa emigrez si shtiu ca este o posibilitate in Chisinau cu nishte cursuri cica la o scoala unde te invata engleza vrio 6 saptamini si dupa asta te angajeaza.Chestia e care toata treaba asta costa cursurile 1950euro+225 euro taxele agentiei din MD,plus deacu viza si biletul la avion,sau mai bine sa emigrez cum toti o fac.Si inca o chestie eu engleza o shtiu foarte bine dar franceza ca sa emigrez trebuie sa ma apuc sa o invat de invatat am invato vrio 10 ani in urma dar cam am uitato.poate imi da cineva un sfat cum e mai bine sa o fac?Si e posibil sa imi gasesc de lucru in domeniul calculatoarelor sau nu?

Sus
Bookmark and Share  
 Subiectul mesajului: Re: Emigrare in Canada
MesajScris: 05 Feb 2010 04:08 
Neconectat
Imi place aici

Imi permit sa -ti raspund la aceasta intrebare, pe acest forum este deja foarte multa info, daca te apuci sa studiezi fiecare topik aparte sigur o sa gasesti raspuns la aceasta intrebare, mai ales ca la tema emigrarii cu agentii se vorbeste in nenumarate rinduri!

Sus
Bookmark and Share  
MesajScris: 05 Feb 2010 06:01 
Neconectat
Vin aici si neinvitat

bug1983 scrie:
Buna ziua la toti ma numesc Igor ,am shi eu o intrebare poate e prosteasca sau nu,cum sa fac mai bine vreau sa emigrez si shtiu ca este o posibilitate in Chisinau cu nishte cursuri cica la o scoala unde te invata engleza vrio 6 saptamini si dupa asta te angajeaza.Chestia e care toata treaba asta costa cursurile 1950euro+225 euro taxele agentiei din MD,plus deacu viza si biletul la avion,sau mai bine sa emigrez cum toti o fac.Si inca o chestie eu engleza o shtiu foarte bine dar franceza ca sa emigrez trebuie sa ma apuc sa o invat de invatat am invato vrio 10 ani in urma dar cam am uitato.poate imi da cineva un sfat cum e mai bine sa o fac?Si e posibil sa imi gasesc de lucru in domeniul calculatoarelor sau nu?

viewtopic.php?f=14&t=148&start=0

Igor incepe cu acest topic si daca mai ai intrebari posteaza-le.

22.03.2010 - Examen medical
04.05.2010 - POVL
04.06.2010 - VIZA
08.07.2010 - Canada

Sus
Bookmark and Share  
 Subiectul mesajului: ......
MesajScris: 05 Feb 2010 09:01 
Neconectat
Imi place aici

se poate si mie dar o intrebare.INCERC acu sa trimit prima data dosarul meu,dar eu shtiu engleza in principal foarte bine trebuie numaidecit sa invat si franceza sau nu e numaidecit?
am tudii in domeniul managementului si am o intreprindere deschisa in Chisinau,acuma ma ocup de automatizarea restaurantelor,dar vreau sa aplic singur fara sotie adica nici nu o am am inteles ca e mai ushor daca ai familie sa emigrezi :)0 intrebarea e totushi de limba engkleza merge daca o cunopsc sau totushi trebuie si franceza sa o invat,si inca ceva timp de un an jumate am lucrat prin Sankt Petersburs si Moscova dar tot in domeniul It merita sa scriu asta in CV sau nu ca tot nu am carte de munca care sa adevereasca lucrul asta

Sus
Bookmark and Share  
MesajScris: 05 Feb 2010 10:45 
Neconectat
Imi place aici

eu am inteles totul parca dinr estul opiniilor ce scriu pe forum ,cu ce trebuie de icneput procesul de depunere nu prea am inteles de pe saitul oficial trebuie numai cererea ceea complectat si cu actelel mele necesare traduse si autentificate la notar trimise la viena si sa achit o taxa de 390 $ dar acolo mai este un act care trebuie sa dovedesc ca am 2117 $ sau ceva de genul asta dar trebuie el acuma trimis sau nu numaidecit?ce in primul rind trebuie sa fac daca ma poate ajuta cineva.

Sus
Bookmark and Share  
MesajScris: 05 Feb 2010 22:14 
Neconectat
Vin aici si neinvitat

bug1983 scrie:
eu am inteles totul parca dinr estul opiniilor ce scriu pe forum ,cu ce trebuie de icneput procesul de depunere nu prea am inteles de pe saitul oficial trebuie numai cererea ceea complectat si cu actelel mele necesare traduse si autentificate la notar trimise la viena si sa achit o taxa de 390 $ dar acolo mai este un act care trebuie sa dovedesc ca am 2117 $ sau ceva de genul asta dar trebuie el acuma trimis sau nu numaidecit?ce in primul rind trebuie sa fac daca ma poate ajuta cineva.

Actele trebuie autentificate si traduse in fr sau en. Traducerie nu-i obligatoriu sa fie autentificate la notar. E suficient sa fie semnate de traducator. Noi lle-am facut singuri si doar le-am dat la verificare si semnatura.

Referitor la bani - banii erau pe cont si am luat certificat despre starea contului si l-am trimis la Viena cu toate actele. Dupa asta la interviu am mai luat o data.

Sus
Bookmark and Share  
 Subiectul mesajului: Re: Interviu esuat!!! Actiuni ulterioare...
MesajScris: 06 Feb 2010 14:59 
Neconectat
Vin aici si neinvitat

Citat:
se poate si mie dar o intrebare.INCERC acu sa trimit prima data dosarul meu,dar eu shtiu engleza in principal foarte bine trebuie numaidecit sa invat si franceza sau nu e numaidecit?
am tudii in domeniul managementului si am o intreprindere deschisa in Chisinau,acuma ma ocup de automatizarea restaurantelor,dar vreau sa aplic singur fara sotie adica nici nu o am am inteles ca e mai ushor daca ai familie sa emigrezi 0 intrebarea e totushi de limba engkleza merge daca o cunopsc sau totushi trebuie si franceza sa o invat,si inca ceva timp de un an jumate am lucrat prin Sankt Petersburs si Moscova dar tot in domeniul It merita sa scriu asta in CV sau nu ca tot nu am carte de munca care sa adevereasca lucrul asta

Franceza trebuie sa o cunosti la nivel de conversatie,caci vei avea interviu pe care va trebui sa-l sustii.Despre munca scrii doar ceea ce e scris si in cartea de munca,caci de altfel, va trebui sa dai explicatii de ce ai lucrat la negru.

Sus
Bookmark and Share  
MesajScris: 06 Feb 2010 21:19 
Neconectat
Vin aici si neinvitat

Viky scrie:
Noi lle-am facut singuri si doar le-am dat la verificare si semnatura.

Viky tu vrei sa spui ca ai facut singura traducerea si cei de la birou doar au verificat si au dat acord ca traducerea e buna si au semnat???????? 8-) sunt un pic mirata nu am mai auzit de asa cazuri. Sincera sa fiu ideea e super, mai ales pentru cei care cunosc la un nivel avansat engleza sau franceza ;)

Sus
Bookmark and Share  
MesajScris: 07 Feb 2010 08:25 
Neconectat
Vin aici si neinvitat

Citat:
Viky scrie:

Viky tu vrei sa spui ca ai facut singura traducerea si cei de la birou doar au verificat si au dat acord ca traducerea e buna si au semnat???????? sunt un pic mirata nu am mai auzit de asa cazuri. Sincera sa fiu ideea e super, mai ales pentru cei care cunosc la un nivel avansat engleza sau franceza

Desigur ca exista asa ceva si la Chisinau. De exemplu,la biroul de traduceri unde am lucrat eu (se afla linga blocul principal al UTM, in cladirea inalta,la 1 etaj,este si birou notarial), veneau diferite persoane cu traduceri gata (chiar si in alte limbi decit franceza) si noi doar le verificam si le puneam semnatura sau daca aveau nevoie le intareau la notar.
Asa ca pentru Canada, traducerile le poate face oricine cunoaste limba,caci in site-ul oficial se cere doar autentificarea copiilor documentelor si traducerea acestora.

Sus
Bookmark and Share  
MesajScris: 07 Feb 2010 10:16 
Neconectat
Vin aici si neinvitat

diancic1 scrie:
Citat:
Viky scrie:

Viky tu vrei sa spui ca ai facut singura traducerea si cei de la birou doar au verificat si au dat acord ca traducerea e buna si au semnat???????? sunt un pic mirata nu am mai auzit de asa cazuri. Sincera sa fiu ideea e super, mai ales pentru cei care cunosc la un nivel avansat engleza sau franceza

Desigur ca exista asa ceva si la Chisinau. De exemplu,la biroul de traduceri unde am lucrat eu (se afla linga blocul principal al UTM, in cladirea inalta,la 1 etaj,este si birou notarial), veneau diferite persoane cu traduceri gata (chiar si in alte limbi decit franceza) si noi doar le verificam si le puneam semnatura sau daca aveau nevoie le intareau la notar.
Asa ca pentru Canada, traducerile le poate face oricine cunoaste limba,caci in site-ul oficial se cere doar autentificarea copiilor documentelor si traducerea acestora.

Chiar imi place ideea ;) mersi Diancic

Sus
Bookmark and Share  
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul

Ora este UTC - 4 [ DST ]