Radu RM scrie:
Salut, iti multumesc ca miai raspuns. Deja la noi in Moldova specialitatile ca Dreptul sau Informatica , Medicina nu sunt prea intrebate in sens sunt deja deajuns si medici si juristi. Asaca eu ma gandesc sa intru la Universitate din Strainate cu Facultate in Directia Industriei, Alimentara, sau Tehnica. Ma gandesc daca ar fi posibil sa mai fac inca o facultate adica doua facultati concomitent de Business si Administrare, ceva de genul acesta.
La noi intreprinderile straine care se deschid nu prea '' deloc '' accepta studentii ce facultatile de Business si Administrare sau Industria tehnicii, sau Industria Alimentara, sau Management si Marketing si tot asa...Ei mai degraba fac apel la studentii din Romania, Ukraina, Franta, Germania, { Am o cunostinta '' moldovan '' are o intreprindere cu capital strain, LA noi la Balti, si stiu anul trecut a angajat studenti cu studiile terminate in strainatate, si a refuzat sa ia studenti de la noi chiar si daca aveau unii 3-4 ani practica bunisoara. !!!
Si daca cinstit nu prea ma intereseaza in ce regiune, in oricare ... Am si eu un prieten in Canada, undeva intre Quebec si Montreal, dar iata am pastrat legatura bine cei drept, deja de vreo 3 saptamini il sun si nici pe Internet nu il pot gasi.
P.S. Daca poti cumva sa ma ajuti iti voi fi recunoscator
Multumesc anticipat
in Canada studiile sunt cu plata si nu costa putin pentru studentii straini. cele mai mici preturi sunt pentru moment in Québec. curand situatia se va schimba.
in business si administrare poti sa alegi mai multe universitati, depinde care limba o cunosti mai bine. universitatile franceze au testul lor de limba, cele engreze accepta Toefl.
pretul variaza intre 3000 si 6000 pentru o sesiune in dependenta de nivelul programului si de numarul de cursuri luate.